Tavanne, les històries marginals

Una illa enmig de l'Atlàntic on es parla català?

Tavanne és un espai imaginari, una petita illa enmig de l’Atlàntic. Aquestes històries marginals són les que van narrant-nos les diverses veus que s’entrecreuen als diferents relats que ens van fent desfilar per una geografia que a poc a poc se’ns va fent familiar, mentre ens endinsem en les vides dels personatges que transiten per aquests paratges i protagonitzen les històries que es van explicant. Històries i vides que, com ens defineix una de les veus narradores, pertanyen a tres menes de persones: els que perduraven sempre i tothora, els que entraven i sortien contínuament, però mai romanien, i finalment els que arribaven un dia, s’hi estaven una temporada i de sobte desapareixien com havien arribat. D’aquesta manera se’ns va revelant un delicat tapís format per les relacions que hi sorgeixen, aparentment fruit de l’atzar o de la improvisació.

Eduard López Mercadé, un autor obsedit per la descoberta dels ritmes i interrelacions dels incomptables contactes que afaiçonen les vides dels éssers humans, ha volgut construir a Tavanne, les històries marginals un espai que, sent diferent a tots els altres, ens recordi inevitablement a tots els que hàgim pogut conèixer.

Escritor
Col·lecció
Ifelbook
Número de la col·lecció
17
Matèria
Literatura catalana
Idioma
  • Català
EAN
9788494819025
ISBN
978-84-948190-2-5
Depósito legal
PM 280-2018
Pàgines
304
Ample
14,3 cm
Alt
21,3 cm
Edició
1
Data de publicació
23-04-2018
Rústica amb solapes
€17,00

Sobre Eduard López Mercadé (Escritor)

  • Eduard López Mercadé
    Llicenciat en Dret. Es va iniciar professionalment com a corrector d’estil i periodista en la premsa local. Començà a publicar a diversos mitjans a la xarxa a partir de 2007. Va crear el blog d’agitació cultural “Collectiu d’antiartistes”i va collaborar a les revistes digitals “N... Veure més sobre l'autor/a

Continguts

Índex

La presència

El setge d’Albània 

El perseguidor i altres relats 

La trilogia de Connor

Misèria i companyia 

El llegat de Misery 

El material de Connor 

El televisor 

Un geni de la numismàtica 

La crua realitat 

Àurea Brell 

L’any olímpic 

El Congrés Williams 

Nascut per córrer 

L’acceleració de les galàxies 

Quasi un casament 

Guia de personatges 

Llibres relacionats