RIP, senyor Mosqueiro

Sèrie Mosqueiro

Les aventures del detectiu Celso Mosqueiro, una de les sagues més exitoses de la literatura en català

Celso Mosqueiro, l’intrèpid investigador privat que viu a bord d’un llaüt al moll de Palma, està avesat a rebre encàrrecs atípics. Però mai fins ara no s’havia trobat amb l’estranya tessitura d’aclarir qüestions tan insòlites com esbrinar el color de la pell de la Beata Catalina Thomàs, pels mallorquins, Sor Tomasseta, o saber com d’atractiu era Ramon Llull. El pare Bonapau Ventura, botànic i erudit, és qui li comana aquesta particular investigació, fiant-la per complet al seu instint de perdiguer.

Perills, misteri, fum de cigarrets i la figura irreductible del detectiu privat més dur a aquesta part de la Mediterrània conformen RIP, senyor Mosqueiro, reedició d’un dels títols de la saga del detectiu privat Celso Mosqueiro, esdevingut clàssic de la novella negra en català, amb la que Antoni Serra ens porta, amb la mateixa intensitat que amb L’arqueòloga va somriure abans de morir o Espurnes de sang al seu particular món.

Escritor
Col·lecció
Ifelbook
Número de la col·lecció
14
Matèria
Novel·la negra, Literatura catalana
Idioma
  • Català
EAN
9788494657627
ISBN
978-84-946576-2-7
Depósito legal
PM 1476-2016
Pàgines
176
Ample
14,3 cm
Alt
21,3 cm
Edició
1
Data de publicació
10-01-2017
Rústica amb solapes
€15,00

Sobre Antoni Serra (Escritor)

  • Antoni Serra
    Tot i haver cursat estudis de medicina, aviat es decanta per la literatura i el periodisme, dedicant gran part de la seva vida professional a aquesta tasca en nombrosos mitjans, com els setmanaris El temps, Segell o, en premsa, Diario de Mallorca, Avui o Ultima Hora, diari en el ... Veure més sobre l'autor/a

Llibres relacionats