La Dama Blanca

i alttes rondalles

La rondalla clàssica revisitada per una de les escriptora més prolífica de les illes

Mons imaginaris plens de princeses i follets, animals màgics, reis i reines, monstres i bruixes són els protagonistes que trobareu a aquest aplec de sis rondalles. Na Randeta, la filla d’un sabater que vol ser reina; en Murteal, el darrer gegant del món que es vol casar o la Dama Blanca, la que porta la mort als ulls de qui la mira. Les rondalles de sempre, que tal com es conten així varen passar. I qui no se les cregui, que les vagi a cercar.

LECTORS ALS QUE S’ADREÇA:

Els sis contes del recull segueixen l’estructura del conte popular i permeten diverses lectures a partir dels 9 anys. Indicats per llegir-los en veu alta o contar-los a partir dels 5-6 anys, tant a la classe com a la biblioteca com sota un pi, vora la platja. Les històries estan pensades per a representacions teatrals amb la participació de tota una classe. Són ideals per als avis i les àvies que desitgin ampliar el seu repertori de rondalles. Un glossari al final del llibre ajudarà els lectors en les frases fetes, dites i paraules no habituals, pròpies de la varietat balear.

Escritor
Col·lecció
Ifeelbook infantil
Número de la col·lecció
2
Matèria
Infantil
Idioma
  • Català
EAN
9788494504488
ISBN
978-84-945044-8-8
Depósito legal
PM 872-2016
Pàgines
136
Ample
12 cm
Alt
19 cm
Edició
1
Data de publicació
30-09-2016
Rústica
€9,00

Sobre Rosa Maria Colom (Escritor)

  • Rosa Maria Colom
    Va néixer a Sóller. Acabà magisteri i un seguit de casualitats l’abocaren al món de l’escriptura, cultivant sobre tot la narrativa infantil i juvenil. Autora d’una vintena d’obres de les que destaquen El Mandarí i jo, La màgia de Mercúria, Ales de papallona, Ulls de fum, La Salra... Veure més sobre l'autor/a

Continguts

Índex

La Dama Blanca

Na Randeta

Les dotze princesesi el carboneret

L’ocell negre

El darrer gegant del món

Carmesina i les set bruixes verdes

Llibres relacionats