L'arqueòloga va somriure abans de morir

Sèrie Mosqueiro

Les aventures del detectiu Celso Mosqueiro, una de les sagues més exitoses de la literatura en català

Un asfixiant matí del mes d’agost, abans que el sol comencés a assotar amb fúria l’illa de Menorca, la tranquillitat de la petita vila de Ferreries es veu regirada per la mort sobtada d’una dona, una arqueòloga que hi treballa en una excavació. A aquesta mort casual la seguirà una altra en un termini de temps massa breu. Les autoritats, però, preses d’una irresistible lassitud, tanquen el cas. Dies després, a Mallorca, una veu a l’altra banda del telèfon proposa al detectiu Celso Mosqueiro reprendre unes investigacions mai acabades i aclarir les causes de la mort de l’arqueòloga.

Amb l’experiència que proporciona haver passat gran part de la seva vida com a policia i un instint innat, Celso Mosqueiro anirà estirant la corda que el conduirà, en una carrera contra rellotge plena de personatges ambigus que no sempre són el què aparenten ser, a la part més obscura de la naturalesa humana.

Imprescindible de la novella negra del S. XX, hereu de Chandler i Hammet, Antoni Serra (Sóller, 1936) recupera, amb un estil directe i un llenguatge sense contemplacions, les aventures del detectiu Celso Mosqueiro, una de les sagues més exitoses de la literatura en català.

Escritor
Col·lecció
Ifelbook
Número de la col·lecció
4
Matèria
Novel·la negra, Literatura catalana
Idioma
  • Català
EAN
9788494252655
ISBN
978-84-942526-5-5
Depósito legal
PM 88-2015
Pàgines
208
Ample
14,3 cm
Alt
21,3 cm
Edició
1
Data de publicació
26-02-2015
Rústica
€18,00

Sobre Antoni Serra (Escritor)

  • Antoni Serra
    Tot i haver cursat estudis de medicina, aviat es decanta per la literatura i el periodisme, dedicant gran part de la seva vida professional a aquesta tasca en nombrosos mitjans, com els setmanaris El temps, Segell o, en premsa, Diario de Mallorca, Avui o Ultima Hora, diari en el ... Veure més sobre l'autor/a

Llibres relacionats