Espurnes de sang

Sèrie Mosqueiro

Les aventures del detectiu Celso Mosqueiro, una de les sagues més exitoses de la literatura en català

El cadàver de Mr. Peecpack, un anglès resident a Mallorca des de fa anys, apareix al llit del seu estudi de Palma on viu dedicat a la compra-venda de llibres antics. Però quan la seva filla arriba d’Anglaterra a posar en ordre els papers del seu pare, alguna cosa l’empeny a cercar la vertadera causa de la mort. Per això, posa el cas en mans de Celso Mosqueiro, el detectiu que viu al Cala Gamba, un llaüt amarrat al moll just davant la Llotja de Palma.

En un perillós joc d’aparences en el què ningú sembla ser qui diu esser, Mosqueiro no trigarà gaire en veure’s implicat en una arriscada trama que el portarà a descobrir que el negoci dels llibres amaga una obscura xarxa internacional de contraban de diamants.

Després de L’arqueòloga va somriure abans de morir, Antoni Serra ens presenta Espurnes de sang, el nou episodi de les aventures del detectiu Celso Mosqueiro, imprescindible de la novella negra en català.

Escritor
Col·lecció
Ifelbook
Número de la col·lecció
7
Matèria
Novel·la negra, Literatura catalana
EAN
9788494504402
ISBN
978-84-945044-0-2
Depósito legal
PM 154-2016
Pàgines
256
Ample
14,3 cm
Alt
21,3 cm
Edició
1
Data de publicació
26-02-2016
Rústica amb solapes
€15,00

Sobre Antoni Serra (Escritor)

  • Antoni Serra
    Tot i haver cursat estudis de medicina, aviat es decanta per la literatura i el periodisme, dedicant gran part de la seva vida professional a aquesta tasca en nombrosos mitjans, com els setmanaris El temps, Segell o, en premsa, Diario de Mallorca, Avui o Ultima Hora, diari en el ... Veure més sobre l'autor/a

Llibres relacionats