El caçador de fracassos

En el seu primer llibre, valent, complex i alhora ple d’humor, Oliver Grammatico recull onze contes entorn del món de la literatura i a on s’ha convertit en un caçador, però un caçador de fracassos, a l’aguait de vides solitàries, de vides difícils, d’ànimes naturalment literàries que van sotraguejant pel complicat món que envolta l’artista i la seva insatisfeta creació.

Les històries d’aquests contes mostren els abismes de la creació, la solitud de l’escriptor enfrontat a totes les dificultats de viure, a les seves angoixes i patiments, dins una atmosfera inquietant i tensa. Ambientats al Port d’Andratx, a Palma, Barcelona, Marsella, Frankfurt i a alguns llocs indefinits, els contes parlen de coses tan diverses com el miserable final d’Arthur Rimbaud, d’un lector desesperat per trobar un llibre ferventment desitjat, d’una poetessa rodejada d’ànimes mortes, d’un novellista aclaparat per l’estranya realitat que el defuig, d’històries d’un dia de Sant Jordi, d’un artista a mercè de la companya escriptora d’èxit, d’un escriptor negre envoltat d’ombres o d’un pub farcit d’ànimes estrafolàries.

Amb una veu pròpia i ja madura, encesa per molts anys de lectura ambiciosa, Oliver Grammatico sorprèn amb un món original i arriscat, a on la complexitat i la fantasia conviuen amb la ironia i el goig, la crítica amb la comprensió de la condició humana. El caçador de fracassos està escrit des del racó a on sempre s’ha escrit la literatura abissal. 

Escritor
Col·lecció
Ifeelnew
Número de la col·lecció
4
Matèria
Literatura catalana
Idioma
  • Català
EAN
9788494819070
ISBN
978-84-948190-7-0
Depósito legal
PM 569-2018
Pàgines
176
Ample
14,3 cm
Alt
21,3 cm
Edició
1
Data de publicació
31-05-2018

Pròxim llançament

Rústica
€15,00

Sobre Rafel Oliver Grammatico (Escritor)

  • Rafel  Oliver Grammatico
    Actualment és el president de l’Associació de Premsa Forana de Mallorca, director de la revista N’Alí, d’Andratx, i president i jugador del club escacs Andratx. És autor d’alguns llibres de temàtica andritxola: de teatre, de fotografia antiga, d’història local. Fou premi Baltasar... Veure més sobre l'autor/a